To, međutim, ne znači da će njegova odluka biti i konačna.

- Pavlović će razgovarati sa potencijalnim kandidatima i potom pred upravni odbor izaći sa predlogom nekolicine njih, a mi ćemo odlučiti koga ćemo da angažujemo - objašnjava, za „Novosti“, predsednik Vojvodine Milenko Jokić.

 

Pavlović je, dodaje Jokić, tokom prilično dramatične jeseni „stare dame“ srpskog fudbala, u više navrata uskočio sa ozbiljnim, a beskamatnim pozajmicama, pa otuda i veliko poverenje u njega. Potraga za Nikolićevim naslednikom je, inače, tek počela, ali ponuda već ima.

- Da, mnogo je onih koji su se ponudili sami ili preko zajedničkih poznanika, ali među njima nismo prepoznali nikoga ko bi zadovoljio kriterijume našeg kluba - potvrđuje Jokić.

A među onima koje bi novosadska fudbalska javnost najviše želela da vidi na klupi Vojvodine su, da podsetimo, Milovan Rajevac, Zoran Džimi Marić, Slaviša Jokanović, Dragoljub Bekvalac, Milan Kosanović... Pavlović, za „Novosti“, kaže da ni sa kim od njih nije razgovarao, a da li će, tek će se znati.

- Ne, ni sa njima niti sa eventualnim drugim kandidatima razgovora nije bilo - veli on. - Do početka priprema imamo dovoljno vremena i stoga i ne žurimo, najvažnije je da pronađemo najkvalitetnije trenersko rešenje.


PRIPREME U ANTALIJI

OKUPLjANjE igrača Vojvodine zakazano je za 10. januar, a posle dvonedeljnog rada u FC „Vujadin Boškov“, ekipa će 25. januara otići na pripreme u Antaliju. Već sada se najavljuje i da će generalna proba za prolećni deo prvenstva biti odigrana 15. februara sa mađarskim Kečkemetom.
Đ.V.