- Pojedinci bi želeli propast i umesto da pomognu, ako su takvi "vojvodinaši", oni pokušavaju da nanesu zlo, a znaju da su vrata kluba svima otvorena i u Upravnom odboru ima mesta za dobronamerne - kaže Jokić. - Klupski račun jeste blokiran, a potrebno je da izvršimo konverziju zemljišta kako bismo dali pod hipoteku, jer je Poreska uprava odbila menice koje su članovi Uprave ponudili.

 

Sa svoje strane, Rabrenović je naglasio da klipove u točkove bacaju ljudi koji nemaju tri petka u fudbalu i da žele da uđu u klub "na gotovo", pošto aktuelna Uprava razreši sve probleme.

 

- Javnost pokušavaju da izmanipulišu Dušan Vlaović, bivši potpredsednik Vojvodine, Zoran Šćepanović i Minja Bolesnikov, bivši kandidati za čelnike kluba - tvrdi Rabrenović. - Imali su priliku da na Skupštini kažu sve, sada neka čekaju novu sednicu, pa da ih vidimo. Optužuju nas za loše urađen prelazni rok i dovođenje igrača koji nisu kapacitet za Vojvodinu. Manipulacije sa prelaskom trenera i igrača u Partizan su zasnovane baš na njihovoj volji. Jer, Vulićeviću je istekao ugovor a mi nismo imali 500.000 evra da ostane kod nas pa je otišao. Trajković i Škuletić su nas koštali 700.000 evra i još smo imali obavezu prema Hajduku i Austrijancima 180.000 evra. Da li bi bilo pametno da ih ostavimo šest meseci pre isteka ugovora i praznih džepova ili da inkasiramo 450.000 evra uz dodatnih 50.000 ako Partizan igra Evropu.

 

DOBAR POTEZ SA NIKOLIĆEM

ODLASKOM 11 igrača Vojvodina je, potvrđuje Pavlović, uštedela 64.900 evra mesečno, odnosno, 780.000 evra na godišnjem nivou.

- Marko Nikolić je, znali smo, četiri utakmice pred kraj sezone, razgovarao sa Partizanom, što nije korektno, ali smo odlučili da, pošto idemo na dva meča sa Crvenom zvezdom, ipak ostane. To se pokazalo kao dobar potez jer prošli smo Kup. Nikolić je iskoristio njegovo pravo, a mi ne želimo nezadovoljne u klubu - objašnjava Pavlović.
S.Bajić