Prijava Registracija

Pristupite svom nalogu

Pseudonim *
Lozinka *
Zapamti me

Napravite nalog

Da bi ste napravili vaš nalog polja označena sa zvezdicom (*) se moraju popuniti.
Ime *
Pseudonim *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
E-mail *
Potvrdite e-mail *

 silueta  O nama

 

Predsednik Vojvodine: Mladost za budućnost


Veličina teksta:

stampa

Milenko Jokić o promeni klupske politike i vremenu koje dolazi. Od 25 licenciranih igrača, 16 je iz omladinske škole "Ilija Pantelić"


MLADOST na terenu za puna srca navijača. Vojvodina je ispunila stare "pretnje" po kojima će se osloboditi usluga skupih igrača iz inostranstva, legionara i svu pažnju posvetiti izdancima sopstvene, čuvene i uspešne, šampionske omladinske škole "Ilija Pantelić".

 

U skladu sa klupskom politikom, kada je opredeljenje da se, s obzirom na to kakva je situacija, štedi na svakom koraku, povučen je rez ove zime za zahvalnicu nekima od iskusnijih i raskide ugovora sa igračima koji su imali visoka primanja. Dovedena su pojačanja po meri ekipe s namerom da se ide i na što bolji rezultat u godini u kojoj klub slavi jubilej, 100 godina postojanja. A primarni cilj je osvajanje Kupa Srbije.

Ove sezone, vedri tonovi na "Karađorđu". Pobeđen je Voždovac, a želja je da se nastavi u istom ritmu. Jer, nije samo rezultat u pitanju nego i sjajan utisak koji su ostavili mladi fudbaleri.

- Naša Uprava je zaista jednoglasno podržala inicijativu Zorana Pavlovića, sportskog menadžera, da se raziđemo sa igračima koji imaju velika primanja, a koji ujedno i nisu kvalitet potreban našem timu i da pružimo šansu igračima iz naše omladinske škole. I onima "sa strane", ali uz manja obeštećenja. Pored toga, da okosnicu tima čine naša deca, želja je bila i novog trenera Branka Babića, stručnjaka poznatog upravo po radu sa mladima. Prvi utisci su da nismo pogrešili i da sve ide željenim tokom, mada je svima jasno da je najvažnije da budemo strpljivi i da ih maksimalno podržimo - ističe Milenko Jokić, predsednik novosadskog superligaša.

U Vojvodini s ponosom ističu činjenicu da je u subotnjem meču sa Voždovcem, od 18 fudbalera upisanih u protokol, njih devetorica ponikla na terenima Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" ali i da su sedmorica rođeni Novosađani.

- Od 25 licenciranih igrača, 16 je iz naše škole. Klub danas nema stranaca u ekipi, svi fudbaleri imaju srpski pasoš i smatram da smo postigli ono što većina navijača želi, a to je posvećenost igračima koje smo mi stvorili. Uprava svojim sredstvima pomaže svakodnevno funkcionisanje kluba, a to nije malo kada zna da godinama nemamo sponzora. Za mart mesec potrebno nam je 3,5 miliona dinara za život i takmičarske aktivnosti svih selekcija. Izmirili smo porez u iznosu od 145 miliona dinara. Sve se može dobrom voljom, zajedničkim snagama i trudom, ali uvereni smo da će sve doći na svoje. Nažalost, klub živi od prodaje igrača, posebno mladih, to je jedini izvor sredstava i jedina istina - zaključio je predsednik Milenko Jokić.


PAVLOVIĆ: NA PRAVOM PUTU
ZORAN Pavlović, sportski menadžer Vojvodine, naglašava da su svi u klubu veoma zadovoljni zalaganjem i učinkom fudbalera na terenu.

- Očekujemo da se nastavi tim tempom, ali jednako tako moramo da istrpimo njihove godine i neiskustvo u superligaškom takmičenju. Biće oscilacija u igri, to je neminovno, ali najvažnije je da mladi igrači stasavaju i da idu pravim putem - kaže Pavlović.

S.Bajić

logo vecernje novosti

 Preuzeto sa sajta Večernjih novosti

www.novosti.rs

 

Srodni Članci
Štampa
  • 19 januar 2014
  • Pisao: Stoik
Jokić: Propasti nećemo

Umesto da pomognu, ako su takvi "vojvodinaši", neki pokušavaju da nanesu zlo, a znaju da su vrata kluba svima otvorena, kaže predsednik FK Vojvodina...

Štampa
  • 13 decembar 2013
  • Pisao: Stoik
Drama: Raspad sistema u Vojvodini!?

Novosadski superligaš će verovatno na proleće ostati bez više od pola tima. Dugovi oko 5 miliona evra, u toku redefinisanje najvećih ugovora   UKUPAN dug...

Arhiva tekstova

November 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
white_user.png

Aktivnost na forumu

Omladinski tim FK Vojvodina (126)
Starno ne znam koliko čovek treba da bude glup pa da poveruje...
Stoik > 30.10.2017 16:45:30

Skupština FK Vojvodina (668)
Efikasnog polu časovnog rada :smejanje: Novo rukovdstvo je...
soderstorm > 25.10.2017 4:28:25

Dragi predsedniče... (290)
... ima li nekog da već nije bio u Upravi? :presmesno:...
Stoik > 24.10.2017 14:31:24

Svetsko prvenstvo Rusija 2018. (11)
Bravo! :respect:
Stoik > 9.10.2017 15:04:09

Kroz hodnike vremena (628)
Slanobarac, u pravu si i žao mi je. Ali... šta ćemo sad?
Stoik > 5.10.2017 13:59:05

white_user.png

Trenutna posetaTrenutno je prisutno gostiju: 2 , registrovanih članova: 0

 

CIRKUS LIGA
Tema zabavnog karaktera
 

  Cirkus Superliga
 1.  Stoik
36
 2.  Soderstorm
33
 3.  Maticmatic
33
 4.  GUNNERS
32
 5.  Copke
29
  Prva Cirkus liga
 1.  Ober 34
 2.  Ans_filijala
32
 3.  Cirkusligas
23
 4.  Kladioničar
21
 5.  Maxa
15

 

Cirkus liga je takmičenje zabavnog karaktera u kome se pogađaju rezultati Jelen Superlige. U igri učestvuje maksimum tridesetdva igrača podeljenih u dve lige. Prvi i jedini uslov učestvovanja u takmičenju je otvaranje naloga na forumu, što se može učiniti u par jednostavnih koraka preko sledećeg linka - Registracija. Poslednji korak je prijava, što se može učiniti preko sledećeg linka - Prijava. O pravilima igre svi zainteresovani se mogu informisati u sledećem topiku na forumu - Pravila takmičenja Cirkus lige.

 

VESTI  |  TABELA CIRKUS SUPERLIGE  |  TABELA PRVE CIRKUS LIGE  |  REZULTATI CIRKUS KUPA 

PRIJAVA NOVIH TAKMIČARA  |  CIRKUS SUPERLIGA  |  PRVA CIRKUS LIGA CIRKUS KUP

 

Poslednje vesti:

 

FK Vojvodina će ove godine odbraniti osvojeni kup?

Da, ova generacija to može! - 22.2%
Nema šanse. - 77.8%
Ne znam - 0%

Ugkupno glasalo: 27
Glasanje u ovoj anketi je završeno aktivan: maj 11, 2015

01