Prijava Registracija

Pristupite svom nalogu

Pseudonim *
Lozinka *
Zapamti me

Napravite nalog

Da bi ste napravili vaš nalog polja označena sa zvezdicom (*) se moraju popuniti.
Ime *
Pseudonim *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
E-mail *
Potvrdite e-mail *

 silueta  O nama

 

Uslovi korišćenja materijala sa sajta Napred Voša

 

Dobrodošli na sajt Napred Voša ( http://www.napredvosa.com ). Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre kreiranja naloga na našem forumu ili bilo kakvog neovlašćenog preuzimanja materijala zaštićenih autorskim pravima. Napred Voša Vam omogućuje korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno dole navedenim uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge sajta Napred Voša.

Korišćenjem bilo kog dela sajta Napred Voša kao i svih njegovih delova smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja veb stranica te prihvataju da koriste sadržaj isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

 

  AUTORSKA PRAVA
 1. Članovi veb tima sajta Napred Voša polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, programerski kod,…). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez pismene dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava sajta Napred Voša i podložno je tužbi.
 2. Sve sadržaje sajta Napred Voša koristite na vlastitu odgovornost i sajt Napred Voša se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu nastalu štetu.
 3. Dozvoljeno je elektronski kopirati i fotokopirati delove materijala ali isključivo u sopstvene svrhe, pod uslovom da se svi zaštićeni elementi ostave netaknuti u osnovnoj formi u kojoj su i preuzeti sa sajta. Svako drugo neovlašćeno kopiranje, distrubucija i prepiska materijala u komercijalne svrhe strogo je kažnjiva i biće predmet suda.
 4. Za preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa sajta u drugim publikacijama (veb, štampanim, bazama podataka itd.) neophodno je pisano zatražiti dozvolu od autora projekta. To možete učiniti preko opcije kontakt u gornjem desnom uglu banera sajta.
 5. Ukoliko dobijete dozvolu, zahteva se navođenje veb adrese www.napredvosa.com, te autora materijala.
 6. Zadržava se pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na sajtu bez prethodne najave.
  

 

 

  PRAVILA FORUMA
 1. Svaki korisnik ima pravo da iznese svoje mišljenje o aktuelnoj temi. Međutim, sve poruke na forumu predstavljaju stavove i mišljenja autora, a ne vlasnika foruma ili njegove administracije. Administracija sajta Napred Voša ne odgovara za sadržaj poruka niti za stavove iznesene u njima.
 2. Administracija sajta se ne obavezuje da obrazloži razloge uklanjanja poruka i zadržava pravo gašenja naloga korisnika koji krše navedene standarde.
 3. Poštujemo privatnost svojih posetilaca i korisnika sajta. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Napred Voša neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom. Iz tog razloga nije dozvoljeno iznošenje imena i ličnih podataka forumaša (e-mail, telefon, adresa…). Administracija sajta Napred Voša se obavezuje da će čuvati privatnost svojih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila ponašanja ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
 4. Nije dozvoljeno vređanje (obrati pažnju na rečnik).
 5. Forum Napred Voša nije politički, niti pornografski i svi postovi ovakve vrste biće momentalno brisani.
 6. Nije dozvoljeno menjanje nikova. Ukoliko iz nekog razloga korisnik želi da promeni svoj nik, ima mogućnost ponovne registracije.
 7. Ukoliko administratori procene da je od strane forumaša dolazilo do sitnijih kršenja pravila i da se ti prekršaji ponavljaju, dotični može da bude banovan na određeni vremenski period (npr. nedelju dana). Ukoliko se i nakon ove mere takva praksa nastavi ili ukoliko dođe do drastičnih kršenja pravila foruma, korisnik će biti trajno banovan.
 8. Svaki član treba da obrati pažnju na prezentovanje tuđeg materijala kako ne bi došlo do kršenja autorskih prava. Administracija se ograđuje od ovakvih postupaka, tako da svu odgovornost snosi sam autor.
 9. Administratori i moderatori zadržavaju pravo brisanja poruka za koje smatraju da nisu u skladu sa pravilima foruma ili osnovnim etičkim ponašanjem na internetu.
10.

Obaveze korisnika:

Korisnicima foruma Napred Voša strogo je zabranjeno:

 

  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • obavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
  • objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja sa korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrži viruse ili slične kompjuterske datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika
11. Administracija sajta zadržava pravo izmene postojećih pravila.
  

 

Administracija sajta Napred Voša zadržava pravo promene, modifikacije, dopune ili brisanja delova ovog teksta u bilo kom obliku i momentu. Obaveštenje o izmenama objavićemo objavljivanjem izmenjenog sadržaja na ovim stranicama bez prethodne najave ili upozorenja.

 

Arhiva tekstova

December 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
white_user.png

Aktivnost na forumu

Trener (394)
:smejanje: Mi nismo uspeli da pogodimo prazan...
soderstorm > 9.12.2017 8:34:09

Razni novinski tekstovi, intervjui, televizija... (4017)
Možda i bitnije, Amanović i Krnić su definitivno potvrdili koliko nisko...
soderstorm > 9.12.2017 7:23:09

Utakmice FK Vojvodina u Superligi (20)
Javor nas razbio 3:0. I sad da mi neko objasni kako smo...
soderstorm > 9.12.2017 6:55:09

IN MEMORIAM (166)
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html%3A699168-IN-MEMORIAM-Radomir-Krstic [quote="Večernje novosti">IN MEMORIAM: Radomir Krstić S.Bajić | 03. decembar 2017. 16:14...
Stoik > 3.12.2017 14:48:03

РАСПАД - Куд плови овај брод ? (233)
Šta da očekujemo? Šta bi inače moglo da se očekuje nakon ovoga...?...
Stoik > 1.12.2017 4:03:01

white_user.png

Trenutna posetaTrenutno je prisutno gostiju: 34 , registrovanih članova: 0

 

CIRKUS LIGA
Tema zabavnog karaktera
 

  Cirkus Superliga
 1.  Stoik
36
 2.  Soderstorm
33
 3.  Maticmatic
33
 4.  GUNNERS
32
 5.  Copke
29
  Prva Cirkus liga
 1.  Ober 34
 2.  Ans_filijala
32
 3.  Cirkusligas
23
 4.  Kladioničar
21
 5.  Maxa
15

 

Cirkus liga je takmičenje zabavnog karaktera u kome se pogađaju rezultati Jelen Superlige. U igri učestvuje maksimum tridesetdva igrača podeljenih u dve lige. Prvi i jedini uslov učestvovanja u takmičenju je otvaranje naloga na forumu, što se može učiniti u par jednostavnih koraka preko sledećeg linka - Registracija. Poslednji korak je prijava, što se može učiniti preko sledećeg linka - Prijava. O pravilima igre svi zainteresovani se mogu informisati u sledećem topiku na forumu - Pravila takmičenja Cirkus lige.

 

VESTI  |  TABELA CIRKUS SUPERLIGE  |  TABELA PRVE CIRKUS LIGE  |  REZULTATI CIRKUS KUPA 

PRIJAVA NOVIH TAKMIČARA  |  CIRKUS SUPERLIGA  |  PRVA CIRKUS LIGA CIRKUS KUP

 

Poslednje vesti:

 

FK Vojvodina će ove godine odbraniti osvojeni kup?

Da, ova generacija to može! - 22.2%
Nema šanse. - 77.8%
Ne znam - 0%

Ugkupno glasalo: 27
Glasanje u ovoj anketi je završeno aktivan: maj 11, 2015

01