Prijava Registracija

Pristupite svom nalogu

Pseudonim *
Lozinka *
Zapamti me

Napravite nalog

Da bi ste napravili vaš nalog polja označena sa zvezdicom (*) se moraju popuniti.
Ime *
Pseudonim *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
E-mail *
Potvrdite e-mail *

 silueta  O nama

 

Petar Nikolić odgovorio na optužbe FK Vojvodina

+5

Veličina teksta:

Bivši direktor marketinga FK Vojvodina Petar Nikolić odgovorio na teške optužbe. Zbog fizičkog nasrtaja na njega i pretnji njegovoj porodici tvrdi da se obratio upravi za organizovani kriminal od koje očekuje zaštitu.

02 14

 

Bivši direktor marketinga FK Vojvodina Petar Nikolić našao se na udaru Kluba zbog puštanja menice u visini od 170.000 evra. Žestoke optužbe na njegov račun izneo je generalni sekretar novosadskog superligaša, kako preko dnevnih listova, tako i na konferenciji za medije. Iz tog razloga je i Nikolić odlučio da u medija centru u Beogradu organizuje konferenciju na kojoj je prikazao kopiju blanko overene menice i ugovora između njegove firme i FK Vojvodina.

- Nisam ja određivao ugovor, Vojvodina je. Ugovor je u vezi sa odlukom FIFE, a ne sa mojom odlukom. Ja bih naplatio 800.000, milion ili pet miliona da je Vojvodina svoje obaveze izmirivala na vreme. Kad pročitate ugovor, shvatićete da Vojvodina, koliko kasni u isplatama, u obavezi je da isplati ukupan iznos od 10% od vrednosti FIFA presude u momentu preuzimanja spornog predmeta od strane agencije. Plašim se da odluka o tome, koja je doneta 8.9.2011. godine na sednici Upravnog odbora FK Vojvodina, više ne postoji.

Nikolić se pritom osvrnuo i na primere poslovanja FK Vojvodina u vreme dok je bio direktor marketinga.

- Sva lica koja smo angažovali, kada smo išli na finale Kupa 2011. godine nisu bila isplaćena dok ja to nisam učino. Kao službeno lice, kao predstavnik Kluba sam tužen, tj. podneta je krivična prijava protiv mene od strane železnice Srbije zbog toga što sam spašavao Klub. Zapravo, trebovane su karte koje nisu postojale. Traženo je da ih platim, a ja to nisam želeo da uradim i zbog toga je usledila krivična prijava. To nije bila moja obaveza, već FK Vojvodina, ali sam to platio.

S obzirom na to da se na koferenciju za medije pojavio sa masnicom ispod desnog oka Nikolić je pojasnio da ga je za sada neinditifikovani napadač presreo na parkingu ispred zgrade njegove majke.

- Masnica ispod mog oka i ne samo tu, je posledica sinoćnog napada koji se desio na Bežanijskoj kosi. Momentalno sam o tome obavestio policiju i krvne delikte u Novom Sadu. Za sada nemam bliže informacije o napadaču. O tome sam danas obavestio policiju. Pošto se i mojoj porodici konstantno preti moja sledeća adresa je uprava za borbu protiv organizovanog kriminala. Oni će uraditi sve što je potrebno sa mnom, sa mojim dosijeima i sa dosijeima mojih firmi, ali će isto tako uraditi sve što je potrebno sa papirima i dokumentacijom FK Vojvodina. Pretpostavljam da će to učiniti i ja ih ovim putem na to pozivam. Plašim se da će onda i SBPOK saznati kako FK Vojvodina licencira svoje igrače i kako falsifikuje potpise fudbalerima kojima ne isplaćuje svoje obaveze, jer znaju da su u inostranstvu i da ne mogu da utiču na to. Ovo mogu i da dokumentujem. Nikada to ne bih uradio da me niste povukli za jezik i da mi niste udarili na porodicu.

Na žalost, konferenciju za medije FK Vojvodina redakcija sajta Napred Voša nije ispratila iz opravdanih razloga. Generalni sekretar Kluba Radisav Rabrenović je 18.06.2012. godine na grub način predočio glavnom uredniku Miroslavu Gajinovu stav Kluba da je pored zabrane izveštavanja sa utakmica Kluba na stadionu Karađorđe nepoželjan i na konferencijama za medije ( link ). Uprkos i pismenom dopisu generalnog sekretara FSS Zorana Lakovića od 18.10.2012. godine u kome se od Radisava Rabrenovića tražilo obrazloženje za ovakav postupak, do današnjeg dana nije usledio nikakav odgovor o uskraćivanju prava na izveštavanje. I pored bezuspešnog protestovanja udruženja novinara (NUNS-a i UNS-a) kod Uprave FK Vojvodina da je odluka o uskraćivanju izveštavanja u suprotnosti sa elementarnim principima slobodnog i objektivnog informisanja, po ovom pitanju nije načinjen nikakav pomak. 

 

video VIDEO ZAPIS SA KONFERENCIJE    |   KOMENTARI NA FORUMU   |  

 

Redakcija sajta
Autor teksta: Redakcija sajta
Nalog administracije sajta.

Srodni Članci

Arhiva tekstova

November 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
white_user.png

Aktivnost na forumu

Omladinski tim FK Vojvodina (126)
Starno ne znam koliko čovek treba da bude glup pa da poveruje...
Stoik > 30.10.2017 16:45:30

Skupština FK Vojvodina (668)
Efikasnog polu časovnog rada :smejanje: Novo rukovdstvo je...
soderstorm > 25.10.2017 4:28:25

Dragi predsedniče... (290)
... ima li nekog da već nije bio u Upravi? :presmesno:...
Stoik > 24.10.2017 14:31:24

Svetsko prvenstvo Rusija 2018. (11)
Bravo! :respect:
Stoik > 9.10.2017 15:04:09

Kroz hodnike vremena (628)
Slanobarac, u pravu si i žao mi je. Ali... šta ćemo sad?
Stoik > 5.10.2017 13:59:05

white_user.png

Trenutna posetaTrenutno je prisutno gostiju: 6 , registrovanih članova: 0

 

CIRKUS LIGA
Tema zabavnog karaktera
 

  Cirkus Superliga
 1.  Stoik
36
 2.  Soderstorm
33
 3.  Maticmatic
33
 4.  GUNNERS
32
 5.  Copke
29
  Prva Cirkus liga
 1.  Ober 34
 2.  Ans_filijala
32
 3.  Cirkusligas
23
 4.  Kladioničar
21
 5.  Maxa
15

 

Cirkus liga je takmičenje zabavnog karaktera u kome se pogađaju rezultati Jelen Superlige. U igri učestvuje maksimum tridesetdva igrača podeljenih u dve lige. Prvi i jedini uslov učestvovanja u takmičenju je otvaranje naloga na forumu, što se može učiniti u par jednostavnih koraka preko sledećeg linka - Registracija. Poslednji korak je prijava, što se može učiniti preko sledećeg linka - Prijava. O pravilima igre svi zainteresovani se mogu informisati u sledećem topiku na forumu - Pravila takmičenja Cirkus lige.

 

VESTI  |  TABELA CIRKUS SUPERLIGE  |  TABELA PRVE CIRKUS LIGE  |  REZULTATI CIRKUS KUPA 

PRIJAVA NOVIH TAKMIČARA  |  CIRKUS SUPERLIGA  |  PRVA CIRKUS LIGA CIRKUS KUP

 

Poslednje vesti:

 

FK Vojvodina će ove godine odbraniti osvojeni kup?

Da, ova generacija to može! - 22.2%
Nema šanse. - 77.8%
Ne znam - 0%

Ugkupno glasalo: 27
Glasanje u ovoj anketi je završeno aktivan: maj 11, 2015

01